Veličina:
A A A

Koliko često koristite ovaj začin u pripremi hrane?

Korijander je biljka čiji se listovi i seme tradicionalno koriste u indijskoj kuhinji, na Bliskom istoku i Južnoj Americi. Seme korijandera se često nalazi u čajnim mešavinama koje se koriste kod otežanog varenja, nadutosti i grčeva u crevima. Korijander ulazi i u sastav kari začina, kao i mešavina začina za medenjake i kuvano vino. I seme i listovi ove biljke sadrže obilje antioksidansa koji na duge staze štite naš organizam od zapaljenja, raka i drugih hroničnih oboljenja.

Zdravstvene teme

Najčitanije

Prijavite se na Newsletter
Besplatno se prijavite na naš newsletter i dobijajte redovno naše najnovije vesti direktno u vaše e-mail sanduče.

Niste član? Pridružite se besplatno!
doktor.rs zajednica broji 94852 članova
Šta sve dobijam besplatnom registracijom?