Veličina:
A A A

Jesen i zima nas uvek obraduju mirisom pečenog kestena!

 

Kestenje je plod prelepog drveta koje možda i ne primetimo tokom drugih godišnjih doba, već upravo u jesen kada kestenje samo opada i kada se u svakom parku nalazi veliki broj simpatičnih braonkastih plodova. Izuzetno bogatog i sitog ukusa, kestenje je ovih dana popularno jelo kojim se možemo počastiti dok šetamo ulicama grada, jer su ulice ponovo pune pokretnih kioska koji prodaju pešeno kestenje. Kestenje potiče iz Kine i Japana ali toliko dugo se kultiviše da ga danas možemo naći u svakom delu planete.

Zdravstvene teme

Najčitanije

Prijavite se na Newsletter
Besplatno se prijavite na naš newsletter i dobijajte redovno naše najnovije vesti direktno u vaše e-mail sanduče.

Niste član? Pridružite se besplatno!
doktor.rs zajednica broji 94852 članova
Šta sve dobijam besplatnom registracijom?